Cloudberry Riders T-paita FREE

73,00 €
49,00
Säästät 33 %

Cloudberry Riders t-paita FREE

 

Verkkokaupassa saatavilla vain koko L.

Cloudberry Riders t-paita FREE: kangas & malli

 

Miellyttävän kevyestä sekoitekankaasta (villa/tencel 30/70 %) valmistettu t-paita väljällä leikkauksella. Vasemmassa hihassa on tyylikäs Cloudberry Riders -printti. 

Kangas on valmistettu Virossa. Emme yksittäispakkaa tuotteitamme missään tuotantovaiheessa muoviin, asiakaspostitukset tehdään kokonaan muovittomasti.

Lue lisää tencelistä:

Tencel on kestävä, pehmeä ja kevyt kuitu, joka on hyvin elastista. Tencel-kangas valmistetaan selluloosasta. Kuidun pinta on erittäin tasainen. Tencel on hengittävä materiaali, joka ei rypisty helposti ja kuivuu nopeasti. Villan tavoin Tencelillä on luonnostaan antibakteerinen.

Tencel ja villa sopivat täydellisesti yhteen. Molemmat ovat vastuullisia luonnonmateriaaleja ja molemmilla on samoja positiivisia ominaisuuksia. Tencel yhdistettynä villaan tarkoittaa tehokkaampaa kosteuden siirtotehoa ja auttaa vaatteen muodon säilymisessä.

Villasta ja Tencelistä valmistetut vaatteet tuntuvat pehmeiltä ihoa vasten, pitävät olon miellyttävänä, ovat joustavia, pitävät muotonsa ja vievät kosteutta pois iholta. Lisäksi villa-tencel-vaatteita ei tarvitse pestä niin usein kuin muista materiaaleista valmistettuja vaatteita.

Tenceliä valmistetaan eukalyptuspuusta, ja sen tuotanto on FSC-sertifioitua, joten se on vastuullisen metsäteollisuuden tuote. Tencel on Lenzig-nimisen eurooppalaisen valmistajan rekisteröity tavaramerkki lyocell-muuntokuidulle.

Katso myös muut Cloudberry Riders -tuotteet

Cloudberry Riders -merinopaita ja hopeiset Cloudberry-korvikset

 

FREE

Koko Kainalo-kainalo Kainalo-helma Hihan ympärys
S 50 cm 44 cm 37 cm
M 55 cm 44 cm 38 cm
L 56 cm 46 cm 41 cm
XL 61 cm 46 cm 42 cm

Suosittelemme myös

Lahjakortti

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Merino-tencel, Ukuit Outlet