Cloudberry Riders merinopaita

98,00 €
68,00
Säästät 31 %

Cloudberry Riders -merinopaita

Suomuurain, lakka, hilla – rakkaalla marjalla on monta nimeä. Nyt tuon makoisan ihanuuden saa kuvana herkulliseen oranssiin merinovillaan painettuna! 

Saatavana vain koossa S.

 

Cloudberry Riders -merinopaita: Malli

Merinopaidan helma on kaareva ja takaa hieman pidempi, jolloin paitaa voi pitää mukavasti myös housujen tai hameen päällä. Hihat ovat myös pitkäraajaiselle riittävän pitkät. Vasemmassa hihassa on tyylikäs Cloudberry Riders -printti.

 

Cloudberry Riders -merinopaita: Neulos & vastuullisuus

Rento, casual-henkinen merinopaita on valmistettu laadukkaasta, unelmanpehmeästä, 100 % mulesing-vapaasta virolaisesta merinoneuloksesta (170 g/m2). Cloudberry Riders -merinopaidat ommellaan Virossa. 

Käyttämässämme merinovillassa ei ole super wash -käsittelyä, jossa villa saa ensin klooripesun ja sen jälkeen villan kuitu kapseloidaan joko luonnollisella tai keinotekoisella (ns. muovikerros) hartsilla, jotta se kestäisi paremmin pesua huopumatta. Ilman super wash -käsittelyä merinovillan ominaisuudet (kuten hengittävyys) säilyvät kuitenkin paremmin eikä luontoa kuormiteta käsittelyprosessilla.

Kangas tuotetaan Virossa uusi-seelantilaisesta merinolampaan villasta. Kankaan tuotanto- ja värjäysprosessi on saanut Ökotex 1 luokituksen ja siinä noudatetaan ISO ympäristösertifikaatin 14001 periaatteita.

Ukuit-tuotteita ei yksittäispakata muoviin missään tuotantovaiheessa. Asiakaspostitukset tehdään täysin muovittomasti.Vuonna 2019 Ukuit-tuotteissa siirryttiin kokonaan RePack-aikaan eli uudelleenkäytettäviin postituspakkauksiin.

 

Cloudberry Riders -merinopaita, kokotaulukko:

Cloudberry_riders_kokotaulukko_03

 

Yhdistä muihin Ukuit-vaatteisiin!

Cloudberry Riders -merinopaitaan yhdistyvät mukavasti ja tyylikkäästi super suositut Elfie Pants-merinohousut joko laavanharmaana tai punajuurenpunaisena. Asusteeksi voi yhdistää eri värisiä merinovillapipoja, kuten Double Beanie -merinopipon tai Headband -merinopannan. Hameen alle voi pukea Faithful Johns -merinokalsarit sammaleenvihreänä, oranssina tai kevään keltaisena. Kun aurinko alkaa helliä kinttuja, voi lahjetta ehkä jo uskaliaasti nostaa ja siirtyä keltaisiin Short Johnseihin (3/4 -lahje). Asun voi viimeistellä sterling-hopeisilla Cloudberry Riders -korvakoruilla!

 

Merinovilla: Hoito-ohjeet

Merinovilla on mainio materiaali, sillä sitä ei tarvitse pestä kuin lika-asioissa. Muuten merinotuotteet raikastuvat tuulettamalla. Paita pysyy hyvänä kun se pestään oikein villapesuohjelmalla ja muotoillaan kosteana kuivumaan. Merinovillan pahimpia vihollisia ovat pesukoneessa vaanivat muiden vaatteiden hakaset, vetoketjut ja muut terävät osat. Pese siis sellaiset vaatekappaleet erillään merinovillasta.

Merinovilla lämmittää, ei hiosta, eikä kutita iholla. Merinovillan kuitu on kihartuvaa, jolloin sen sisällä on ilmaa sitovia taskuja. Ilmataskut lämmittävät kylmällä ja viilentävät kuumalla. Merinovilla on joustavaa ja oikein huollettuna laadukkaan kankaan ominaisuudet säilyvät vuodesta toiseen. 

Merinovillan perushuolto hoituu tuulettamalla. Rankemman hajunpoiston voi tehdä tuulettamalla ulkona kostuttamalla kangasta esimerkiksi suihkepullolla. Lika-asioissa merinovilla pestään joko käsin hankaamatta ja venyttämättä. Pesukoneessa käytetään villaohjelmaa ja matalaa pesulämpötilaa (30C). Valmistaja ei suosittele merinovillakankaan linkoamista, mutta halutessaan sen voi tehdä matalilla kierroksilla (400/min). Pesun jälkeen vaate muotoillaan suoraksi ja tasokuivataan. Merinovilla ei kaipaa silitysrautaa ja printti suorastaan inhoaa sitä! Jätä siis silitysrauta kaappiin (kauppaan) ja nauti säästyneestä ajasta.

Kokotaulukko:

Suosittelemme myös

Lahjakortti

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Merinovilla, kerrastot, Merinovilla, paidat, Etusivu, Ukuit Outlet