Double Beanie merinopipo

41,00 €
22,00
Säästät 46 %

Double Beanie -merinopipo

Väriyhdistelmänä keltainen-petroolinvihreä.

Merino Double Beanie: Kangas & vastuullisuus

Merino Double Beanie on valmistettu laadukkaasta, unelmanpehmeästä, 100 % mulesing-vapaasta virolaisesta merinokankaasta (170 g/m2). Ompelijoina ihanaiset luottonaiset Ingrit & Küllike Virosta.

Käyttämässämme merinovillassa ei ole super wash -käsittelyä, jossa villa saa ensin klooripesun ja sen jälkeen villan kuitu kapseloidaan joko luonnollisella tai keinotekoisella (ns. muovikerros) hartsilla, jotta se kestäisi paremmin pesua huopumatta. Ilman super wash -käsittelyä merinovillan ominaisuudet (kuten hengittävyys) säilyvät kuitenkin paremmin eikä luontoa kuormiteta käsittelyprosessilla.

Kangas tuotetaan Virossa uusi-seelantilaisesta merinolampaan villasta. Kankaan tuotanto- ja värjäysprosessi on saanut Ökotex 1 -luokituksen ja siinä noudatetaan ISO ympäristösertifikaatin 14001 periaatteita.

Ukuit-tuotteita ei yksittäispakata muoviin missään tuotantovaiheessa. Vuoden 2019 aikana Ukuit-tuotteissa siirryttiin kokonaan RePack-aikaan eli uudelleenkäytettäviin postituspakkauksiin.

Merinovilla: Hoito-ohjeet

Pese likainen pipo käsin tai pesukoneen lempeällä villaohjelmalla (30C), ei linkousta. Linkousta ei suositella, muotoile kostea pipo kuivumaan vaakatasoon, älä roikota narulla pyykkipojilla.

Suosittelemme myös

Lahjakortti

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Merinovilla: pipot, huivit, Ukuit Outlet