Undercoverine Pants merinotencel-legginsit

75,00 €
59,00
Säästät 21 %

Undercoverine Pants -villatencel-legginsit

Rahkasammal tipahtelee housunkauluksesta, kun virastorotan roolia näyttelevä Ukuit-agentti säntää tehtäväänsä suoraan pitkospuilta tai aamun luisteluretkeltä. Kukaan ei osaa aavistaa, että virastorotta onkin oikeasti kovanluokan kääpäkainalo ja naavanörtti, kunhan hän vain muistaa pukeutua Ukuitin Undercoverine-mallistoon!

Undercoverine Pants: Kangas & vastuullisuus

Suomessa valmistettu, musta villatencel (60/40 %, 210 g/m2).

Neulokselle on myönnettu Öko-Tex standardi 100, luokka II. Kangastuotannossa noudatetaan suomalaisia ja eurooppalaisia ympäristölakeja, jotka kieltävät useiden maailmalla vielä käytössä olevien kemikaalien käytön ja jotka ovat olleet jo vuosikymmeniä tiukempia kuin muualla maailmassa. Merinotencelkangas on mulesing-vapaata.

Undercoverine Pantsien villatencelkangas on alusta loppuun Suomessa neulottu ja viimeistelty ja siksi sille on myönnetty Avainlippu-tunnus. 

Ukuit-tuotteita ei yksittäispakata muoviin missään tuotantovaiheessa. Ukuit-tuotteiden asiakaspostituksissa on siirrytty kokonaan RePack-aikaan eli uudelleenkäytettäviin postituspakkauksiin, joihin tuotteet pakataan ilman muovipussitusta.

 

Mitä on tencel?

Kuulostaa ällöltä tekokuidulta, mutta sitäpä se ei olekaan!

Tencel on kestävä, pehmeä ja kevyt kuitu, joka on hyvin elastista. Tencel-kangas valmistetaan selluloosasta. Kuidun pinta on erittäin tasainen. Tencel on hengittävä materiaali, joka ei rypisty helposti ja kuivuu nopeasti. Villan tavoin Tencelillä on luonnostaan antibakteerinen.

Tencel ja villa sopivat täydellisesti yhteen. Molemmat ovat vastuullisia luonnonmateriaaleja ja molemmilla on samoja positiivisia ominaisuuksia. Tencel yhdistettynä villaan tarkoittaa tehokkaampaa kosteuden siirtotehoa ja auttaa vaatteen muodon säilymisessä.

Villasta ja Tencelistä valmistetut vaatteet tuntuvat pehmeiltä ihoa vasten, pitävät olon miellyttävänä, ovat joustavia, pitävät muotonsa ja vievät kosteutta pois iholta. Lisäksi villatencelvaatteita ei tarvitse pestä niin usein kuin muista materiaaleista valmistettuja vaatteita.

Tenceliä valmistetaan eukalyptuspuusta, ja sen tuotanto on FSC-sertifioitua, joten se on vastuullisen metsäteollisuuden tuote. Tencel on Lenzig-nimisen eurooppalaisen valmistajan rekisteröity tavaramerkki lyocell-muuntokuidulle.

 

Undercoverine Pants: Malli

Undercoverine Pantsit on ommeltu hyväksi havaittujen Faithful Johnien mallilla, mutta ilman tehostesaumoja. Printti vyötärön takaosan housunkauluksen sisäpuolella näyttää toimistoagentille, miten päin pöksyt vedetään jalkaan, kun ponnistetaan aamuhämärissä riippumatosta kohti kaupungin valoja. Mustaa ja eleetöntä ihanuutta iholle.

 

Undercoverine Pants: Hoito-ohje

Hellävarainen pesu 30C. Linkousta ei suositella. Silitys pienimmällä vaihteella. Kuosittelu kosteana!

Suosittelemme myös

Lahjakortti

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Merino-tencel, Merinovilla, kerrastot, Merinovilla, mekot ja housut, Ukuit Outlet