Undercoverine Blousette merinotencel-paita

95,00 €
69,00
Säästät 27 %

Undercoverine Blousette merinotencel-paita

Joskus havukainalon ja hankihiiviskelijänkin on näyttäydyttävä ihmistenilmoilla. Pukeuduttava tehtävän vaatimalla tavalla, huomiota herättämättä. Undercoverine Blousette on juuri näihin salaisiin tehtäviin luotu musta merinotencel-paita. Jopa Ukuit-logoprintti ranteen kohdalla on pieni ja musta. Kukaan ei arvaa kaksoisagenttistatustasi, kun hakkaat läppäriä toimistolla ja osallistut tärkeisiin kokouksiin tämä paita päälläsi, unelmoiden salaa nuotion loimusta ja riippumattounista tähtitaivaan alla. Luulevat, että onnellinen hymysi johtuu vain paidan erinomaisen leikkauksen ja materiaalin yhdistelmästä.

Verkkokaupassa koko L.

 

Undercoverine Blousette: Neulos & vastuullisuus

Suomessa valmistettu, mulesing-vapaa merinotencel (60/40 %, 210 g/m2). Väri musta.

Neulokselle on myönnettu Öko-Tex standardi 100, luokka II. Kangastuotannossa noudatetaan suomalaisia ja eurooppalaisia ympäristölakeja, jotka kieltävät useiden maailmalla vielä käytössä olevien kemikaalien käytön ja jotka ovat olleet jo vuosikymmeniä tiukempia kuin muualla maailmassa. Merinotencelkangas on mulesing-vapaata.

Undercoverine Blouseten merinotencelkangas on alusta loppuun Suomessa neulottu ja viimeistelty ja siksi sille on myönnetty Avainlippu-tunnus. 

Ukuit-tuotteita ei yksittäispakata muoviin missään tuotantovaiheessa. Ukuit-tuotteissa on siirrytty kokonaan RePack-aikaan eli uudelleenkäytettäviin postituspakkauksiin.

 

Undercoverine Blousette: Malli

Istuva, vaan ei makkarankuori. Hihat ovat ukuitmaisesti tarpeeksi pitkät, mutta sivistyneellä (ei pakkopaita-) tavalla. Helma on kauniin kaareva. Vasemmassa hihassa on tietyssä valossa näkyvä, musta Ukuit-logoprintti (ks. kuvat).

 

Undercoverine Blousette: Kokotaulukko (S-koko on loppuunmyyty!)

undercoverine-blousette-kokotaulukko-kuva

 

Mitä on tencel?

Kuulostaa ällöltä tekokuidulta, mutta sitäpä se ei olekaan!

Tencel on kestävä, pehmeä ja kevyt kuitu, joka on hyvin elastista. Tencel-kangas valmistetaan selluloosasta. Kuidun pinta on erittäin tasainen. Tencel on hengittävä materiaali, joka ei rypisty helposti ja kuivuu nopeasti. Villan tavoin Tencelillä on luonnostaan antibakteerinen.

Tencel ja villa sopivat täydellisesti yhteen. Molemmat ovat vastuullisia luonnonmateriaaleja ja molemmilla on samoja positiivisia ominaisuuksia. Tencel yhdistettynä villaan tarkoittaa tehokkaampaa kosteuden siirtotehoa ja auttaa vaatteen muodon säilymisessä.

Villasta ja Tencelistä valmistetut vaatteet tuntuvat pehmeiltä ihoa vasten, pitävät olon miellyttävänä, ovat joustavia, pitävät muotonsa ja vievät kosteutta pois iholta. Lisäksi villatencelvaatteita ei tarvitse pestä niin usein kuin muista materiaaleista valmistettuja vaatteita.

Tenceliä valmistetaan eukalyptuspuusta, ja sen tuotanto on FSC-sertifioitua, joten se on vastuullisen metsäteollisuuden tuote. Tencel on Lenzig-nimisen eurooppalaisen valmistajan rekisteröity tavaramerkki lyocell-muuntokuidulle.

 

Undercoverine Blousette: Hoito-ohje

Hellävarainen pesu 30C. Linkousta ei suositella. Silitys pienimmällä vaihteella. Kuosittelu kosteama!

Avainlippu-neulos

Öko-Tex Standardi 100

Suosittelemme myös

Lahjakortti

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Merino-tencel, Merinovilla, kerrastot, Merinovilla, paidat, Ukuit Outlet