Ukuit Rocks merino t-paita

73,00 €
53,00
Säästät 27 %


Ukuit nyt vaan on rock.

Siihen ei vaadita jättitukkaa, backstagea eikä kitaran hakkaamista. Oman elämänsä superstara voi saada suuremmat kicksit ja paremmat bändärit ihan omassa teltassa, kuusiston kainalossa. Pyrotekniikka löytyy nuotiosta ja valoshow linnunradalta.

Saatavana koot M ja L.

Ukuit Rocks t-paita: Malli, kangas, printti & vastuullisuus

Suomessa valmistettu 100 % mulesing-vapaa merinokangas (190 g/m2, 16,5 µ) on pehmeää kuin unelma, jolle virolainen Olevus Art on taiteillut upean, uniikin Ukuit-printin. Printti on painettu läpikuultavan harmahtavalla, yksikerroksisella silkkipainotekniikalla, jolloin kuva ei murru käytössä, vaikka kangas onkin todella joustavaa. Tämä yksikerroksinen painotekniikka ei myöskään tee kumimaista fiilistä isollakaan pinnalla. Ukuit Rocks t-paidan malli on FIT eli kapeahko ja helma kaartuu kauniisti alhaalta. Malli on sama kuin Cloudberry Riders merinotencel t-paidassa, mutta koska Ukuit Rocks -paidan kangas joustaa enemmän kuin merinotencel, S-koko tuntuu tässä paidassa hieman isommalta (ks. kokotaulukko alta). Paidan väri on musta. 

Neulokselle on myönnettu Öko-Tex standardi 100, luokka II. Kangastuotannossa noudatetaan suomalaisia ja eurooppalaisia ympäristölakeja, jotka kieltävät useiden maailmalla vielä käytössä olevien kemikaalien käytön ja jotka ovat olleet jo vuosikymmeniä tiukempia kuin muualla maailmassa. Ukuit Rocks t-paidassa käytetyssä merinokankaan langassa on superwash-käsittely.

Ukuit Rocks t-paidan kangas on alusta loppuun Suomessa neulottu ja viimeistelty ja siksi sille on myönnetty Avainlippu-tunnus. 

Ukuit-tuotteita ei yksittäispakata muoviin missään tuotantovaiheessa. Ukuit-tuotteissa on siirrytty kokonaan RePack-aikaan eli uudelleenkäytettäviin postituspakkauksiin.

 

Ukuit Rocks t-paita, kokotaulukko:

kokotaulukko-ukui-rocks-t-paita-kuva-01

 

Merinovilla, hoito-ohjeet:

Merinovilla on mainio materiaali, sillä sitä ei tarvitse pestä kuin lika-asioissa. Muuten merinotuotteet raikastuvat tuulettamalla. Paita pysyy hyvänä kun se pestään oikein villapesuohjelmalla ja muotoillaan kosteana kuivumaan. Merinovillan pahimpia vihollisia ovat pesukoneessa vaanivat muiden vaatteiden hakaset, vetoketjut ja muut terävät osat. Pese siis sellaiset vaatekappaleet erillään merinovillasta.

Merinovilla lämmittää, ei hiosta, eikä kutita iholla. Merinovillan kuitu on kihartuvaa, jolloin sen sisällä on ilmaa sitovia taskuja. Ilmataskut lämmittävät kylmällä ja viilentävät kuumalla. Merinovilla on joustavaa ja oikein huollettuna laadukkaan kankaan ominaisuudet säilyvät vuodesta toiseen. 

Merinovillan perushuolto hoituu tuulettamalla. Rankemman hajunpoiston voi tehdä tuulettamalla ulkona kostuttamalla kangasta esimerkiksi suihkepullolla. Lika-asioissa merinovilla pestään joko käsin hankaamatta ja venyttämättä. Pesukoneessa käytetään villaohjelmaa ja matalaa pesulämpötilaa (30C). Valmistaja ei suosittele merinovillakankaan linkoamista, mutta halutessaan sen voi tehdä matalilla kierroksilla (400-600/min). Pesun jälkeen vaate muotoillaan suoraksi ja tasokuivataan. Merinovilla ei kaipaa silitysrautaa ja printti suorastaan inhoaa sitä! Jätä siis silitysrauta kaappiin (kauppaan) ja nauti säästyneestä ajasta.

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Merinovilla, paidat, Ukuit Outlet, Etusivu