Merino Sleeves irtohihat

39,00


Merino Sleeves - merinovillaiset irtohihat

Taatusti riittävän pitkät, napakat irtohihat.

Yläreunassa ei ole silikoninauhaa, sillä designerin oma herkkä hipiä ei tykkää silikonista, sori vaan. Nämä on näpsä vetäistä pois takin alta sitä riisumatta (teeppä se silikoninauhaisilla, niin rullaat samalla koko käsivarren nahan irti). Malli on syntynyt tosi tarpeesta Albanian vuorenrinteellä.

 

Merino Sleeves -irtohihat: Neulos

Kaikki käyttämämme merinoneulokset ovat mulesing-vapaata. Merino Sleeves -irtohihat ommellaan Suomessa.

Värit tällä hetkellä:

Tummanharmaa: Suomessa valmistettu neulos, 250 g/m2.

Petroolinvihreä, sammaleenvihreä, keltainen, oranssi: Virossa valmistettu neulos, 170 g/m2.

Musta: Suomessa valmistettu neulos, 190 g/m2.

Merinovilla: Pesuohjeet

Wash less, air more. Merinovilla raikastuu tuuletettaessa. Lika-asioissa merinovillavaate puhdistuu parhaiten pesukoneen villapesuohjelmalla, linkous 0-800 kierrosta/min., tasokuivaus. Huomaa, että muiden, samaan aikaan pestävien vaatteiden vetoketjut, hakaset tai muut terävät osat voivat repiä merinokuidun rikki!

 

Merinovillavinkit by Ukuit:

Irtohihoilla voi lisätä lämpökertoimia myös Undercoverine Bond Dress -merinomekkoon, jossa hihat ovat 3/4 -mittaiset. Irtohihoilla taitava agenttitar bluffaa mekon hihat pitkiksi!

Ukuit Rocks luontobändärin t-paidan saa pitkähihaiseksi versioksi irtohihoilla.

Retkeilypuuhiin luotu Cone Head Hoodie tuplaa kertoimiaan, kun vetää päälle vielä irtohihat, Double Tube -merinotuubin ja Comfy Beanie -merinopipon.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Merinovilla, kerrastot, Merinovilla, mekot ja housut, Merinovilla: pipot, huivit, Merinovilla, paidat, Etusivu