Llama Latitude merinopaita

92,00 €
69,00
Säästät 25 %

Llama Latitude -merinopaita

Tämä petroolivihreä merinopaita henkii rentoa laama-asennetta niin mallillaan kuin printilläänkin.

Verkkokaupassa koko L.

Llama Latitude Merino Sweater: Kangas & vastuullisuus

Llama Latitude Merino Sweater on valmistettu laadukkaasta, unelmanpehmeästä, 100 % mulesing-vapaasta virolaisesta merinokankaasta (170 g/m2).

Käyttämässämme merinovillassa ei ole super wash -käsittelyä, jossa villa saa ensin klooripesun ja sen jälkeen villan kuitu kapseloidaan joko luonnollisella tai keinotekoisella (ns. muovikerros) hartsilla, jotta se kestäisi paremmin pesua huopumatta. Ilman super wash -käsittelyä merinovillan ominaisuudet (kuten hengittävyys) säilyvät kuitenkin paremmin eikä luontoa kuormiteta käsittelyprosessilla.

Kangas tuotetaan Virossa uusi-seelantilaisesta merinolampaan villasta. Kankaan tuotanto- ja värjäysprosessi on saanut Ökotex 1 -luokituksen ja siinä noudatetaan ISO ympäristösertifikaatin 14001 periaatteita.

Ukuit-tuotteita ei yksittäispakata muoviin missään tuotantovaiheessa. Vuoden 2019 aikana Ukuit-tuotteissa siirrytään kokonaan RePack-aikaan eli uudelleenkäytettäviin postituspakkauksiin.

 

Llama Latitude Merino Sweater: Malli

Malli on mitoitukseltaan unisex. Kun miespuolisilta Ukuit-raadin jäseniltä kyseltiin, millainen olisi hyvä paita, vastaus oli poikkeuksetta "no sellainen perus". Tehtiin työtä käskettyä ja tämä on nyt se PERUS. Ei outoja kauluksia tai huppuja, ei kummallisia ranneosia, ei kaarrettua helmaa tai muita kommervenkkejä. Kaikki on todellakin PERUS ja siksi toimiva paita kaikille vartalonmuodoille! Ukuit-twistiä paitaan tuo mahtava laamaprintti, joka on tietysti virolaisen taiteilijan (OlevusArt) kädenjälkeä. 

 

Llama Latitude -merinopaita, kokotaulukko:

Yhdistä paitaan ja päähäsi merinoihanuudet Double Beanie -merinopipo tai Headband -merinopanta sekä jalkaan Elfie Pants -merinohousut!

 

Merinovilla: Hoito-ohjeet, lyhyt oppimäärä

Tuoksut lähteävät tuulettamalla, liat villapesuohjelmalla.

Jos kainalossasi on asunut amundsen jättäen sinne muutakin kuin ruusuntuoksua, tuuleta paitaa ensin ja tutki sitten, kaivataanko pesua enää ollenkaan. HC-tapauksissa pese paita villaohjelmalla tai käsin viileässä vedessä (30C). Rohkelikot voivat jopa lingota max 400 kierrosta/min. Muotoile kosteana ja tasokuivaa.

Merinovilla: hoito-ohje, pitkä oppimäärä

Merinovilla lämmittää, ei hiosta, eikä kutita iholla. Merinovillan kuitu on kihartuvaa, jolloin sen sisällä on ilmaa sitovia taskuja. Ilmataskut lämmittävät kylmällä ja viilentävät kuumalla. Merinovilla on joustavaa ja oikein huollettuna laadukkaan kankaan ominaisuudet säilyvät vuodesta toiseen. 

Merinovillan perushuolto hoituu tuulettamalla. Rankemman hajunpoiston voi tehdä tuulettamalla ulkona kostuttamalla kangasta esimerkiksi suihkepullolla. Lika-asioissa merinovilla pestään joko käsin hankaamatta ja venyttämättä. Pesukoneessa käytetään villaohjelmaa ja matalaa pesulämpötilaa (30C). Valmistaja ei suosittele merinovillakankaan linkoamista, mutta halutessaan sen voi tehdä matalilla kierroksilla (400/min). Pesun jälkeen vaate muotoillaan suoraksi ja tasokuivataan. Merinovilla ei kaipaa silitysrautaa ja printti suorastaan inhoaa sitä! Jätä siis silitysrauta kaappiin (kauppaan) ja nauti säästyneestä ajasta.

Kokotaulukko:

Suosittelemme myös

Lahjakortti

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Merinovilla, paidat, Merinovilla, kerrastot, Ukuit Outlet