Faithful Johns merinokalsarit

89,00


Faithful Johns -merinokalsarit

Tämähän kuulostaa aivan hittibiisiltä: John's Long & Everlasting Love. Ja uskolliset rakkaat nämä merinokalsarit ovatkin. Ripustuslenkki takana ohjaa kalsarit jalkaan suuremmitta tutkimuksitta ja puolipimeässä.

Väreinä ohuemmassa merinoneuloksessa (170 g/m2) sammaleenvihreä, pehmeä keltainen ja oranssi. 

UUTUUS! Paksummasta (250 g/m2) merinoneuloksesta valmistetut mustat johnit!

 

Faithful Johns -merinovillakalsarit, ohuempi laatu: Neulos & vastuullisuus

Ohuempien Faithful Johns -merinokalsareiden neulos on ihoa hivelevää, pehmeää 100 % mulesing-vapaata 170g/m2 -merinovillaa. Käyttämässämme merinovillassa ei ole super wash -käsittelyä, jossa villa saa ensin klooripesun ja sen jälkeen villan kuitu kapseloidaan joko luonnollisella tai keinotekoisella (ns. muovikerros) hartsilla, jotta se kestäisi paremmin pesua huopumatta. Ilman super wash -käsittelyä merinovillan ominaisuudet (kuten hengittävyys) säilyvät kuitenkin paremmin eikä luontoa kuormiteta käsittelyprosessilla.

Neulos tuotetaan Virossa uusi-seelantilaisesta merinolampaan villasta. Kankaan tuotanto- ja värjäysprosessi on saanut Ökotex 1 luokituksen ja siinä noudatetaan ISO ympäristösertifikaatin 14001 periaatteita.

Faithful Johns -merinokalsarit on valmistettu Virossa.

 

Faithful Johns, paksumpi laatu: Neulos ja vastuullisuus

Mustat, paksummat Faithful Johnit on valmistettu laadukkasta, suomalaisesta 100 % mulesing-vapaasta merinovillaneuloksesta (250 g/m2). Ripustuslenkki on keltainen.

Mustiin Faithful Johneihin käytetty merinoneulos on alusta loppuun Suomessa neulottu ja viimeistelty ja siksi sille on myönnetty Avainlippu-tunnus. 

Neulokselle on myönnettu Öko-Tex standardi 100, luokka II. Kangastuotannossa noudatetaan suomalaisia ja eurooppalaisia ympäristölakeja, jotka kieltävät useiden maailmalla vielä käytössä olevien kemikaalien käytön ja jotka ovat olleet jo vuosikymmeniä tiukempia kuin muualla maailmassa.

Faithful Johns -merinokalsarit on valmistettu Virossa.

Ukuit-tuotteita ei yksittäispakata muoviin missään tuotantovaiheessa. Vuonna 2019 Ukuit-tuotteissa siirryttiin kokonaan RePack-aikaan eli uudelleenkäytettäviin postituspakkauksiin.

 

Merinovilla: Hoito-ohjeet

Merinovillan kanssa selviää pitkälle vain pelkästään tuulettamalla (tuotetta). Jos meno on ollut raisua ja kalsareissa on rapaa, voit pestä ne joko käsin viileässä vedessä tai sitten pesukoneessa villaohjelmalla (30˚C). Merinovillakankaan pahimpia tappajia pesukoneessa ovat muiden vaatteiden hakaset, vetoketjut tai muut kovat osat, pese sellaisia sisältävät vaatteet siis erillään merinovillasta. Kuivaile tasossa ja vältä ylenmääräistä venytystä, vanutusta ja kiertämistä.


 

Yhdistä muihin tuotteisiin!

Täydellisiä pareja Faithful Johns -merinokalsareille ovat esimerkiksi:

 BF by Ukuit merinopaita

Basecamp Babe -merinofroteepaita

Cone Head Hoodie -merinopaita

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Merinovilla, kerrastot, Merinovilla, mekot ja housut