Dirtbag Husky Dress merinomekko

146,00

Dirtbag Husky Dress -merinomekko

LOPPUUNMYYTY! Tulossa mahdollisesti talvella 2021-2022.

Dirtbag Husky Dress on suomalaisesta, 100 % mulesing-vapaasta, laadukkaasta merinovillakankaasta (250 g/m2) Virossa valmistettu irtohihallinen mekko. 

Dirtbag Husky Dress -merinomekko: Malli

Merinomekossa on lyhyet hihat, jotka täydentyvät pitkiksi mekon mukana tulevilla irtohihoilla. Irtohihoissa ei ole kumi- tai silikoninauhaa yläreunassa, mutta laadukas kangas ja napakka leikkaus pitää hihat hyvin ylhäällä yltäen mekon hihansuun alle. Irtohihat ovat sellaisenaan erinomaiset vaellusreissuilla tai juoksulenkeillä!

Merinomekon helma on kaareva nousten sivusaumojen kohdalta hieman ylemmäksi.

Merinomekon kauluksen, hihansuiden ja helman saumat ovat eleettömät antaen oikeutta mekon kauniille mallille ja upealle kankaalle.

Merinomekon husky-printti on jälleen virolaisen luottotaiteilijamme, OlevusArtin, käsialaa ja omistettu edesmenneelle Manu-huskylle, jonka villi sielu siirtyi ikuisille hangille verisudenkuun yönä 2018. Printti on musta, jolloin se näkyy hologrammimaisena tietyssä valossa. 

 

Dirtbag Husky Dress -merinomekko: Ekologiset ja eettiset periaatteet

Neulokselle on myönnettu Öko-Tex standardi 100, luokka II. Kangastuotannossa noudatetaan suomalaisia ja eurooppalaisia ympäristölakeja, jotka kieltävät useiden maailmalla vielä käytössä olevien kemikaalien käytön ja jotka ovat olleet jo vuosikymmeniä tiukempia kuin muualla maailmassa.

Dirtbag Husky Dress -mekkoon käytetty merinokangas on alusta loppuun Suomessa neulottu ja viimeistelty ja siksi sille on myönnetty Avainlippu-tunnus. 

Ukuit-tuotteita ei yksittäispakata muoviin missään tuotantovaiheessa. Joulukuusta 2019 alkaen Ukuit-tuotteissa siirryttiin kokonaan RePack-aikaan eli uudelleenkäytettäviin postituspakkauksiin.

 

Dirtbag Husky Dress -merinomekko: Merinovillan hoito-ohjeet

Merinovilla lämmittää, ei hiosta, eikä kutita iholla. Merinovillan kuitu on kihartuvaa, jolloin sen sisällä on ilmaa sitovia taskuja. Ilmataskut lämmittävät kylmällä ja viilentävät kuumalla. Merinovilla on joustavaa ja oikein huollettuna laadukkaan kankaan ominaisuudet säilyvät vuodesta toiseen. 

Merinovillan perushuolto hoituu tuulettamalla. Rankemman hajunpoiston voi tehdä tuulettamalla ulkona kostuttamalla kangasta esimerkiksi suihkepullolla. Lika-asioissa merinovilla pestään joko käsin hankaamatta ja venyttämättä. Pesukoneessa käytetään villaohjelmaa ja matalaa pesulämpötilaa (30C). Valmistaja ei suosittele merinovillakankaan linkoamista, mutta halutessaan sen voi tehdä matalilla kierroksilla (400/min). Pesun jälkeen vaate muotoillaan suoraksi ja tasokuivataan. Merinovilla ei kaipaa silitysrautaa ja printti suorastaan inhoaa sitä! Jätä siis silitysrauta kaappiin (kauppaan) ja nauti säästyneestä ajasta.

 

Avainlippu-neulos

Öko-Tex Standardi 100

Suosittelemme myös

Lahjakortti

Selaa tätä tuoteryhmää: Merinovilla, mekot ja housut