Cone Head Hoodie merinopaita

148,00


Cone Head Hoodie -merinopaita

Tilanne 01/2022: Luumupunssin värinen Cone Head Hoodie on loppuunmyyty! Petroolinvihreää on enäää muutama kappale (koot M ja L, koko S loppuunmyyty) jäljellä varastossa!


 

Cone Head Hoodie -merinopaita: Malli

 

Merinopaita käpypäille! Onko tässä merinopaidassa parasta nerokas, kypärän alle mahtuva huppu, joka suojaa kaulaa ja päätä jättämättä leukaan tai otsaan saumankuvia? Vai onko parasta se, että pitkän tukan saa hupun ponnariaukosta ulos niskaa kutittamasta? Ehkä parasta onkin tyylikäs käpyprintti, puhumattakaan tuplavahvoista, peukkuaukollisista hihamanseteista? 

(Eikä tässä vielä kaikki: Katso kuvista, kuinka ärsyttävästi kutittavan pesulapun saa ratkottua tuotteesta irti ratkomatta paidan saumoja! Salaisuus on pesulapun ompeluun käytetty punainen lanka, joka erottuu muista ompeleista.)


 

Cone Head Hoodie -merinopaita: Kangas & vastuullisuus

Käpypääpaidan kangas on ihoa hivelevää, pehmeää 100 % mulesing-vapaata 170g/m2 merinovillaa. Käyttämässämme merinovillassa ei ole super wash -käsittelyä, jossa villa saa ensin klooripesun ja sen jälkeen villan kuitu kapseloidaan joko luonnollisella tai keinotekoisella (ns. muovikerros) hartsilla, jotta se kestäisi paremmin pesua huopumatta. Ilman super wash -käsittelyä merinovillan ominaisuudet (kuten hengittävyys) säilyvät kuitenkin paremmin eikä luontoa kuormiteta käsittelyprosessilla.

Kangas tuotetaan Virossa uusi-seelantilaisesta merinolampaan villasta. Kankaan tuotanto- ja värjäysprosessi on saanut Ökotex 1 luokituksen ja siinä noudatetaan ISO ympäristösertifikaatin 14001 periaatteita.

Ukuit-tuotteita ei yksittäispakata muoviin missään tuotantovaiheessa. Marraskuun 2020 erää ei pakattu muoviin enää edes tehtaalla! Vuonna 2019 Ukuit-tuotteissa siirryttiin kokonaan RePack-aikaan eli uudelleenkäytettäviin postituspakkauksiin.


 

Merinovilla: Hoito-ohje, lyhyt oppimäärä

Jos kainalossasi on asunut amundsen jättäen sinne muutakin kuin ruusuntuoksua, tuuleta paitaa ensin ja tutki sitten, kaivataanko pesua enää ollenkaan. HC-tapauksissa pese paita villaohjelmalla tai käsin viileässä vedessä (rohkelikot voivat jopa lingota max 600 kierrosta/min). Merinovillakankaan pahimpia tappajia pesukoneessa ovat muiden vaatteiden hakaset, vetoketjut tai muut kovat osat, pese sellaisia sisältävät vaatteet siis erillään merinovillasta. Muotoile merinovaate kosteana ja tasokuivaa.


 

Cone Head Hoodie -merinohuppari: Vaatteen huolto, pitkä oppimäärä

Merinovilla lämmittää, ei hiosta, eikä kutita iholla. Merinovillan kuitu on kihartuvaa, jolloin sen sisällä on ilmaa sitovia taskuja. Ilmataskut lämmittävät kylmällä ja viilentävät kuumalla. Merinovilla on joustavaa ja oikein huollettuna laadukkaan kankaan ominaisuudet säilyvät vuodesta toiseen. 

Merinovillan perushuolto hoituu tuulettamalla. Rankemman hajunpoiston voi tehdä tuulettamalla ulkona kostuttamalla kangasta esimerkiksi suihkepullolla. Lika-asioissa merinovilla pestään joko käsin hankaamatta ja venyttämättä. Pesukoneessa käytetään villaohjelmaa ja matalaa pesulämpötilaa (30C). Valmistaja ei suosittele merinovillakankaan linkoamista, mutta halutessaan sen voi tehdä matalilla kierroksilla (600/min). Pesun jälkeen vaate muotoillaan suoraksi ja tasokuivataan. Merinovilla ei kaipaa silitysrautaa ja printti suorastaan inhoaa sitä! Jätä siis silitysrauta kaappiin (kauppaan) ja nauti säästyneestä ajasta.

 

Cone Head Hoodie: kokotaulukko

Huom. Mitat on otettu neulosta venyttämättä.

kokotaulukko_cone_head_hoodie_kuva

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Merinovilla, kerrastot, Merinovilla, paidat, Retkiluistelu & melonta, Etusivu