Uusi

Ukuit Eldorado

60,00


Ukuit Eldorado 20.-21.5.2023

Tämä packraft-tapahtuma sopii niin lajia aloitteleville nautiskelijoille kuin kesäkuntoaan mittaaville, kisavauhtia eteneville konkareillekin.

Tapahtumakutsu ohjeineen on päivitetty 29.4.2023 (jatkettu ilmoittautumisaikaa).

Päivitys 2.5.2023 (Kalamajan alueen aukeamisaika osallistujille, ei pihtileimausosuutta, vuokra-packraftien määrä, otsalamppu lisätty pakolliseksi varusteeksi).

Päivitys 16.5.2023: Tässä linkissä tarkemmat kisaohjeet 

 

TIEDOTUS:

 • Ukuit-verkkokauppa (tämä sivu)

 • Facebook (Ukuit Eldorado)

 • Instagram (UkuitEldorado)

 

JÄRJESTÄJÄ JA YHTEYSTIEDOT:

Johanna Hakala (Ukuit Tmi) & Alpo Kuusisto

johanna@ukuit.fi

p. 050-3633637 (infoasioissa mieluusti whatsapp-viesti tai sähköposti)

 

TAPAHTUMAKESKUS: Kalamaja, Loppi. Alue aukeaa osallistujille klo 10.

Lopen Samoojat - Kalamaja

KARTTOJEN JAKO: la 20.5.2023 klo 11.00 alkaen Kalamajan päärakenuksella.

LÄHTÖ: la 20.5.2023 klo 12.00, matkaa kävellen lähtöön noin 1,3 km.

MAALI SULKEUTUU: su 21.5.2023 klo 11. Kisakeskus sulkeutuu su klo 12.

PARKKEERAUS JA FASILITEETIT: Auton saa parkkiin aivan maalialueen viereen. Omat tavarat ja arvoesineet tulisi jättää autoon säilytykseen. Auton avaimen saa tipauttaa talteen järjestäjän turvalaatikkoon kisan ajaksi.

Maalialueella on tarjolla jonkinlaista syötävää sekä sauna.

 

ILMOITTAUTUMINEN: Joukkueen koko on 1-10 henkilöä. Osallistumisoikeus joukkueelle ostetaan Ukuit-verkkokaupasta (merkitse toimitustavaksi nouto). Ilmoittautumislomake ilmestyy verkkokaupan tilausvahvistuksessa ilmoitettuun sähköpostiin. Joukkue täyttää yhden lomakkeen, johon tulee kaikkien joukkueen jäsenten tiedot sekä joukkueen nimi.

 

HINTA/HENKILÖ:

Bird in Time: 1.3. - 18.5.2023 60 €/hlö

Hintaan sisältyy osallistumisoikeuden lisäksi:

 • yksi vedenkestävälle paperille tulostettu kartta per joukkue, johon on merkitty Ukuit Eldorado -rata kontrollipisteineen

 • väritulostekartat jokaiselle joukkueen jäsenelle

 • oleskelu ja saunominen Kalamajalla, pikku purtavaa

 • sarjojen parhaat palkitaan Ukuit-merinotuotteilla, lisäksi Ukuit-palkinnot "kultaisen miehen" (yht. 10 kpl) löytäneille joukkueille
  (Mitä ovat "kultaiset miehet"? Lue tästä Eldoradon historiaa.)

 

SARJAT JA PAKOLLISET VARUSTEET:

Kaksi packraft-sarjaa:

 1. Pitkä, max. 23 h, joki- ja järvimelontaa (ei isoja järvenselkiä) on yhteensä noin 45 km, kantomatka useissa pikkupätkissä yhteensä noin 13 km (pisin yhtäjaksoin kävelyosuus on noin 1,5 km). Radalla ei ole koskia. Pakolliset varusteet ovat melontavälineiden lisäksi CE-merkitty kelluntaliivi ja pilli. Radalla on kontrollipisteitä, joilla leimataan GPS-leimauksella. Kaikkien joukkueen jäsenten on käytävä rasteilla.

 2. Lyhyt, max. 23 h. Joki- ja järvimelontaa (ei isoja järvenselkiä tai koskia) on yhteensä noin 25 km, kantomatkaa yhteensä noin 7 km (pisin yhtäjaksoinen kävelyosuus on noin 900 m). Pakolliset varusteet ovat melontavälineiden lisäksi CE-merkitty kelluntaliivi ja pilli. Radalla on kontrollipisteitä, joilla leimataan GPS-leimauksella. Kaikkien joukkueen jäsenten on käytävä rasteilla.

Joukkueella pitää lisäksi olla hätäensiapuvälineet, otsalamppu, kompassi, jokaiselle vedenpitävästi pakattu kännykkä GPS-leimaamista ja hätätilanteita varten sekä riittävästi juomaa ja energiaa. Radalle ei saa tehdä kätköjä ennen tapahtumaa.

Kartat, joihin on merkitty tarkat rastipisteet ja kielletyt (piha-)alueet, jaetaan tunti ennen starttia. Nopein radan hyväksytysti kiertänyt joukkue voittaa. GPS-paikantimet on sallittu, jonkinlainen suunnistustaito on kuitenkin suotavaa.

Molemmissa sarjoissa saa nautiskella koko rahalla ihan oman maun, tyyliin, taidon ja vauhdin mukaan, myös ilman kilpailullisia tavoitteita! Reitin varrella on mahdollista yöpyä. Huomaa kuitenkin, että maali sulkeutuu 21.5.2023 klo 11 ja kisakeskus 21.5.2023 klo 12.

Joukkue liikkuu reitillä yhdessä ja näköyhteydessä toisiinsa. Jokaisen joukkueen jäsenen on käytävä kontrollipisteellä.

Jokainen on velvollinen auttamaan ensiapu- tai pelastustilanteessa! Oman tapaturvavakuutuksensa kattavuus on syytä tarkistaa ennen tapahtumaa.

 

PACKRAFT-VUOKRAUSTA:

KOKO VUOKRAKALUSTO ON JO VARATTU!

Ukuit vuokraa aukkopeitteettömiä Nortikin packraft-yksikköjä (ks. kuva) hintaan 50€/kpl (sis alv. 24 %). Jäljellä on vielä yksi vuokrapaatti. Vuokrahintaan kuuluu myös katkomela ja melontaliivi sekä vedenkestävä päiväreppu (20 l). Packraftit toimitetaan suoraan tapahtumapaikalle, jonne ne myös palautetaan. Ota yhteyttä web.2023@ukuit.fi.

Ukuit - Packraftit vesille vielä kerran! Ukuitin opastettu... | Facebook

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Retkiluistelu & melonta, Etusivu, Ukuit-tapahtumat