Trail Soul Merino Running Dress

155,00


Trail Soul Running Dress 

Uusi väri, turkoosi, nyt verkkokaupassa! 

Mustasta on jäljellä kaksi M-kokoa, fuksia on myyty loppuun.

Trail Soul Merino Running Dress:

Idea, malli ja yksityiskohdat

Polkulenkillä Nuuksion kansallispuistossa on aikaa ajatella ja siellä syntyi tämäkin tuote. Juostessa huomaa, mitä mekoltaan kaipaa:

  • suojaavaa, kevyttä, täydellisesti leikattua huppua, joka lämmittää kaulaa kaikissa asennoissa, eikä heilu tai lerpata niskassa ollessaan; hupussa on oltava aukko, josta saa ponnarilla olevan tukan ulos
    = ns. Ukuit-huppua, joka on myös Cone Head Hoodiessa

  • slimmiä leikkausta, jotta neulos lämmittää sopivasti, eikä ole rypyssä juoksurepun alla

  • riittävän pitkiä hihoja

  • todella pitkiä peukkureikäisiä mansetteja, jotka lämmittävät sormia myöten

  • pakaroita lämmittävää helmaa, joka ei kuroudu ylös liikkuessa

  • hyvin pientä etoketjullista hihataskua, jonne saa vaikkapa avaimen

  • hengittävää ja pehmeää, sopivasti lämmittävää ja laadukasta, tuoksuttomana pysyvää merinoneulosta, jotta mekkoa ei tarvitse pestä kuin aniharvoin

Lisäsin pakettiin vielä Ukuit-hihalogon, sillä etu- tai takapainatukset saattavat hiertyä ajan saatossa etenkin liivimäisen juoksurepun alla, eikä niistä muutenkaan ole iloa siellä piilossa.

Trail Soul Running Dress on erinomainen vaate hiihtämiseen, lumikenkäilyyn sekä kaikenlaiseen muuhunkin ulkoilmatoimintaan, jossa peba meinaa jäätyä.
 

Trail Soul Merino Running Dress: Neulos ja vastuullisuus

Paidan materiaali on suomalaista mulesing-vapaata merinovillaneulosta (250 g/m2). Neulokselle on myönnettu Öko-Tex standardi 100, luokka II. Kangastuotannossa noudatetaan suomalaisia ja eurooppalaisia ympäristölakeja, jotka kieltävät useiden maailmalla vielä käytössä olevien kemikaalien käytön ja jotka ovat olleet jo vuosikymmeniä tiukempia kuin muualla maailmassa.

Merinomekon materiaali on alusta loppuun Suomessa neulottu ja viimeistelty ja siksi sille on myönnetty Avainlippu-tunnus. 

Merinomekot ommellaan ja painatetaan Virossa.

Ukuit-tuotteita ei yksittäispakata muoviin missään tuotantovaiheessa. Ukuit-tuotteissa on siirrytty kokonaan RePack-aikaan eli uudelleenkäytettäviin postituspakkauksiin.


 

Trail Soul Merino Running Dress: Kokotaulukko

Trail Soul Merino Running Dress: Hoito-ohjeet

Merinovilla on erinomainen valinta myös hikiliikuntaan, sillä neulos ei ala haista useankaan lenkkikerran jälkeen. Niinpä pesukertoja kannattaa välttää ihan ekologisistakin syistä ja hoitaa freesaus tuulettamalla. Jos juoksumekko kaipaa todellakin pesua, se kannattaa tehdä pesukoneen villaohjelmalla matalassa lämpötilassa villapesuainetta käyttäen. Valmistaja kieltää linkouksen, mutta tuote kestää hyvin <800 kierrosta/min. 

Merinoneuloksen pahimpia vihollisia ovat samassa pesurummussa pyörivät nippelit ja nappelit, vetoketjut ja erityisesti tarranauhat. Pese sellaiset tuotteet erillään tai pesupussissa. SULJE HIHATASKUN VETOKETJU ENNEN PESUA!

Merinovilla ei kaipaa silittämistä, joten kuluta siihen kaavailtu aika vaikka siellä lenkkipolulla. Mieli ja keho kiittää.


 

Trail Soul Merino Running Dress: Mitä Ukuit-tuotteita voin yhdistää?

Juoksumekon kaveriksi on ihan must-valinta tietenkin merinovillainen panta Headband ja tuubihuivi Basetube tai ohut merinopipo Leftovers Miracle Beanie. Kun kelit kylmenevät, lisätään alle merinofroteinen, superhengittävä, merinofroteinen baselayer-paita Basecamp Babe ja käteen merinovillaiset, taskulliset tumput, Merino Mittens. 

Kun kuitenkin sorrut käyttämään juoksumekkoa joka päivä ihan muuten vaan, niin heitä sen päälle ihanan rento merinohuppari, kuten vaaleanharmaa Pimp My Heart tai vihreä Springy Chirpy Merino Hoodie.


 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Merinovilla, mekot ja housut, Merinovilla, paidat, Etusivu