Café à la forêt Merino Turtleneck

115,00


Café à la forêt Merino Turtleneck: idea

Tämä poolo syntyi rakkaudesta kahviin, ihanaan OlevusArtin taiteilemaan uniikkiin "Café à la forêt" Ukuit-printtiin, lämpimään merinovillaan ja vähän suklaaseenkin. Lisäksi (koska suunnittelu lähtee usein designerin omasta navasta) kaivattiin slimmiä pooloa, joka mahtuu sujuvasti villapaidan, takin ja  lappufarkkujen alle sekä toimii tasapainottajana esimerkiksi löysempien farkkujen parina. Syksyllä mieli huutaa lämpöä ja suklaata, joten mikäpä muukaan paitaväri olisi sopiva kuin juuri suklaanruskea.

 

Café à la forêt Merino Turtleneck: Neulos ja malli

Café à la forêt -merinopooloissa käyetty joustava merinoneulos (250 g/m2) on 100 % mulesing-vapaata. Neulos on alusta loppuun Suomessa neulottu ja viimeistelty ja siksi sille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Neulokselle on myönnettu Öko-Tex standardi 100, luokka II. Kangastuotannossa noudatetaan suomalaisia ja eurooppalaisia ympäristölakeja, jotka kieltävät useiden maailmalla vielä käytössä olevien kemikaalien käytön ja jotka ovat olleet jo vuosikymmeniä tiukempia kuin muualla maailmassa.

Café à la forêt -merinopoolot ommellaan ja painetaan Suomessa.

Café à la forêt -merinopoolojen malli on slimmi. Hihoissa ja helmassa on riittävästi pituutta, jotta selkä ei kumarrellessakaan paljaaksi, eikä hihansuita tarvitse nyhtää ranteiden peitoksi. Jos kaipaat hieman väljempää poolopaitaa, on musta, merinotencel-neuloksesta ommeltu Undercoverine Turtleneck oiva valinta.

Ukuit-tuotteita ei yksittäispakata muoviin missään tuotanto- tai toimitusvaiheessa. Ukuit-tuotteissa on siirrytty kokonaan RePack-aikaan eli uudelleenkäytettäviin postituspakkauksiin.

Café à la forêt Merino Turtleneck: kokotaulukko

 

Yhdistä muihin Ukuit-tuotteisiin:

Miten olisi hieman lakritsia suklaapoolon kanssa? Katso silloin liikuntaan, oleiluun ja urbaaniinkin esiintymiseen käypäset Elfie Pants -merinohousut mustassa värissä!

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Merinovilla, kerrastot, Merinovilla, paidat