Cloudberry Riders T-paita FIT

73,00

Cloudberry Riders t-paita

Kesälle 2021 tarjoillaan oranssia yhdeksi muotiväriksi. Hohtava hillan oranssi yhdistettynä hienoon kankaaseen on erinomainen valinta niin helteeseen kuin viileämpäänkin kesäkeliin.

Cloudberry Riders t-paita: kangas & malli

Miellyttävästä ja kevyestä (140 g/m2) sekoitekankaasta (villa/tencel 30/70 %) valmistettu t-paita kapealla leikkauksella ja kaarretulla helmalla. Vasemmassa hihassa on tyylikäs Cloudberry Riders -printti. Jos kapea leikkaus ei tunnu omalta, katso väljempi FREE!

Mitä on tencel?

Kuulostaa ällöltä tekokuidulta, mutta sitäpä se ei olekaan! Lue alta lisää:

Tencel on kestävä, pehmeä ja kevyt kuitu, joka on hyvin elastista. Tencel-kangas valmistetaan selluloosasta. Kuidun pinta on erittäin tasainen. Tencel on hengittävä materiaali, joka ei rypisty helposti ja kuivuu nopeasti. Villan tavoin Tencelillä on luonnostaan antibakteerinen.

Tencel ja villa sopivat täydellisesti yhteen. Molemmat ovat vastuullisia luonnonmateriaaleja ja molemmilla on samoja positiivisia ominaisuuksia. Tencel yhdistettynä villaan tarkoittaa tehokkaampaa kosteuden siirtotehoa ja auttaa vaatteen muodon säilymisessä.

Villasta ja Tencelistä valmistetut vaatteet tuntuvat pehmeiltä ihoa vasten, pitävät olon miellyttävänä, ovat joustavia, pitävät muotonsa ja vievät kosteutta pois iholta. Lisäksi villa-tencel-vaatteita ei tarvitse pestä niin usein kuin muista materiaaleista valmistettuja vaatteita.

Tenceliä valmistetaan eukalyptuspuusta, ja sen tuotanto on FSC-sertifioitua, joten se on vastuullisen metsäteollisuuden tuote. Tencel on Lenzig-nimisen eurooppalaisen valmistajan rekisteröity tavaramerkki lyocell-muuntokuidulle.

Villatencel: hoito-ohjeet

Villatencel raikastuu tuulettamalla ja voit näin vähentää sen pesukertoja. Villasekoitekangas pestään mieluiten villapesuohjelmaa käyttäen (30C). Merinovillakankaan pahimpia tappajia pesukoneessa ovat muiden vaatteiden hakaset, vetoketjut tai muut kovat osat, pese sellaisia sisältävät vaatteet siis erillään merinovillasta. Cloudberry Riders t-paita kannattaa sulkea lisäksi pesupussin sisälle konepesun ajaksi. Muotoile kosteana. Emme suosittele vääntämistä, kiertämistä tai pyykkipoikien käyttöä.

Klikkaa linkeistä lisää Cloudberry Riders -tuotteita

CLoudberry Riders -merinopaita ja upeat Cloudberry-hopeakorvikset!

 

FIT

Koko Kainalo-kainalo Kainalo-helma Hihan ympärys
S 44 cm 41 cm 31 cm
M 46 cm 42 cm 32 cm
L 48 cm 43 cm 36 cm

Suosittelemme myös

Lahjakortti

Selaa tätä tuoteryhmää: Merino-tencel