Sovellus

Ukuit lomailee 18.7.-1.8. Tuotteiden toimitukset ja packraft-retket ovat tuolloin tauolla pari viikkoa.

 

Ukuit-uutuudet Long Meow! Pants & Tea on the Sea -merinotunika

Pantterikuosi on ajaton, mutta myös kevään/kesän 2024 muotihitti. Ole muodissa mukana ja tilaa Ukuitin merinovillaiset Long Meow! Pantsit, jotka ommellaan Suomessa niinikään Suomessavalmistetusta 100 % mulesing-vapaasta merinoneuloksesta.

Toinen uutuus on legendaaarisen, loppuunmyydyn Café à la forêt -merinotunikan versio 2.0 eli merensininen one size -tunika Tea on the Sea on kokonaan kotimaista tuotantoa.

 

Osta aineeton lahja tai käytä Smartum/Edenred/ePassi Ukuitin opastettuun packraft-retkeen tai suunnistuskurssiin Nuuksiossa

Linkki lahjakorttikauppaan!

Tule nauttimaan Nuuksion kansallispuiston kauniista luonnosta uudesta perspektiivistä Ukuit-opppaan kanssa. Ohjatut packraft-retket ovat kestoltaan viisi tai seitsemän tuntia (90/120 € per henkilö) ja ryhmän koko on 2-6 henkilöä oppaan lisäksi.  Packraft on kevyt (noin 3 kg) reppulautta, joka on oikein hyvä menopeli sileällä vedellä myös täysin noviisille. Packraft-retken hintaan kuuluu opaspalvelun lisäksi jokaiselle osallistujalle oma packraft, mela, melontaliivi ja vedenpitävä reppu käyttöön retken ajaksi Melomme ryhmän taitojen ja tahdin mukaan useita kansallispuiston järviä ja lampia, kävelemme niiden välit pikkupolkuja pitkin, sekä pysähdymme evästauoille ryhmän fiiliksen mukaan. Reitti on suunniteltu Metsähallituksen kanssa siten, että emme häiritse esimerkiksi pesiviä lintuja tai jätä jälkiä Nuuksion kansallispuiston herkkään luontoon. Jos sinulla on 3-6 hengen työ- tai kaveriporukka, niin ota yhteyttä (web.2023@ukuit.fi) passelin ajan sopimiseksi!  

Lahjakortit packraft-retkille: Klikkaa suoraan lahjakortikauppaan tästä!

Tule oppimaan kartan kanssa liikkumista Nuuksion kansallispuistoon! Kurssin tavoitteena on luonnosta nauttivan retkeilijän suunnistustaito, ei vauhdikas kilpasuunnistus. Liikumme koko kurssin ajan oppaan johdolla, joten voit huoleti haudata karmeat koulusuunnistusmuistosi, joissa et tajunnut oikeasti kartasta yhtään mitään, etkä löytänyt yhtään rastia kylmästä ja märästä metsästä. Harjoittelemme kartan lukemista, kartan suuntaamista, reitinvalinnan tekemistä ja sen mukaan kulkemista. Harjoittelemme alustavasti myös kompassinkäyttöä. Ryhmässä on 4-10 henkilöä. Kartan ja kompassin saat oppaalta käyttöösi. Suunnistuskursseja järjestetään keväästä syksyyn asiakkaiden toivomina ajankohtina.

Lahjakortti suunnistuskurssille: Klikkaa suoraan lahjakorttikauppaan tästä!

Ukuit Outlet Ale

Uusia tuotteita Ukuit Outletissa! Käyhän katsomassa.

Syksyn uusille tuotteille tehdään tilaa varastoon ja muutamien merinotuotteiden viimeiset kappaleet ovat nyt lisä-alessa. Käyhän katsomassa esimerkiksi vaaleanharmaa Pimp My Heart -merinohuppari, joka on ommeltu Virossa suomalaisesta neuloksesta (paksuus 250 g/m2). Saatavana on vielä koot S ja M. Huppari on malliltaan väljähkö, joten koko S saattaa olla passeli myös kokoa M käyttävälle.

Jos kaipaat hieman ohuempaa merinohupparia, vihreä Springy Chirpy Merino Hoodie on oiva valinta (koot S ja M). Tulevan syksyn ruskaan sopii hyvin oranssi Cloudberry Riders Merino Sweater (vain koko S). Näiden paitojen 100 % mulesing-vapaa merinoneulos on paksuudeltaan 170 g/m2, valmistettu Virossa ja paidat on myös ommeltu Virossa.

 

Cone Head Huggie kotimaisesta merinoneuloksesta

Tiilenpunainen, supersuosittu merinohuppari nerokkaalla Ukuit-hupulla: Lue lisää ja tilaa tästä!

 

Trail Soul Running Dress 

Klik suoraan merinovillaiseen monitoimimekkoon tästä! Väreinä fuksia ja musta.

 

Muita Ukuit-suosikkeja

Nyt on hyvä aika käydä tekemässä merino-ostokset pitkään syksyyn ja toivottavasti lumiseen talveen. Uusia ja vanhoja merinosuosikkeja:

Supersuosittuja merinovillaisia irtohihoja ja ohuita pipoja on monessa eri värissä. Tuplapaksua pipoa löytyy kahta eri mallia: Double Beanie ja Comfy Beanie. Merinovillaa voi pukea päällekäin monta kerrosta ja saa lämpimän, pehmeän, hiostamattoman ja helposti säädeltävän eristekerroksen niin retkeilypuuhiin kuin etäkonttoriinkin.

Hittituotetta, Cone Head Hoodie -merinohupparia, on nyt verkkokaupassa värissä Blue Mussel. Nerokkaan huppusysteeminsä ja kapean leikkauksen vuoksi "käpypää" sopii erinomaisesti kaikenlaiseen liikuntaan, kuten retkeilyyn, ratsastukseen, melontaan, ja pyöräilyyn myös sulanmaan aikaan.

Hyttysprintillä varustettu Mosquito Baselayer -merinopaita sopii alle tai ylle ja samaa vihreää saa myös rentona Springy Chirpy Merino Hoodie -merinohupparina.

Leftovers Outskirt -merinohame

Elfie Pants

Undercoverine Bond Dress

Undercoverine Turtleneck

 

 

Mikä on Ukuit?

Jääräpäisen tinkimättömiä tuotteita ulkoilmaan unohtuneille. Rohkea asenne ja ripaus pilkettä silmäkulmassa. Sitä on Ukuit.

Lähtökohtana tuotesuunnittelussa on laadukkaiden materiaalien yhdistäminen nokkeliin yksityiskohtiin. Ideat syntyvät tavallisesti vaellusreissuilla maalla ja merellä tai pitkillä polkulenkeillä kansallispuiston poluilla.

 

Ukuit-faktoja lyhyesti:

Ukuit Tmi on talvella 2018 perustettu suomalainen yhden naisen yritys. Omistaja, Johanna, vastaa kokonaan Ukuit-vaatteiden designista ja tuotannon suunnittelusta.

Tekninen suunnittelu (kuten kaavoitus) ja ompelu teetetään pienillä virolaisilla firmoilla tai suomalaisella ompelijalla. Merinokankaat ovat 100 % mulesing-vapaita ja ne tuotetaan Suomessa ja Virossa australialaisesta, sertifioidusta merinovillasta. Valmistetut vaate-erät ovat pieniä hävikin minimoimiseksi. Tuotteita ei yksittäispakata muoviin missään tuotantovaiheessa. Asiakaspostitukset hoidetaan uudelleenkäytettävillä RePack-pakkauksilla.

 

 


About Ukuit

Ukuit - Clothes for Arctic Sports

Artikkelit

Juttuja ja postauksia Ukuit-tuotteista sekä Ukuit-naisen retkistä maalla ja merellä.

Ukuit Guiding

Ukuit Guiding

Opastettuja packraft-retkiä ja suunnistuskursseja. Ota yhteyttä web.2023@ukuit.fi

Ukuit-tapahtumat

Elämyksiä koko rahalla.

Ukuit Outlet

Merinovillavaatteita poistohinnoilla


Uusi Long Meow! Pants

Merinovillaiset pantteripökät

92,00

Cone Head Huggie

Nerokas merinohuppari kotimaisesta neuloksesta.

155,00

Trail Soul Merino Running Dress

Merinovillainen outdoor-mekko nerokkaalla Ukuit-hupulla.

155,00

Cone Head Hoodie merinopaita

Merinovillahuppari nerokkailla yksityiskohdilla!

148,00

Basecamp Babe merinopaita

Merinofroteepaita, baselayer

93,00

Elfie Pants merinohousut

Porkkanamalliset merinohousut olohousuksi tai retkeilyyn.

115,00

Mosquito Baselayer

Merinovillainen baselayer hyttysprintillä

95,00

Ukuit Rocks merino t-paita

Kun luonto rokkaa. Ukuitin merinovillainen t-paita rock-henkisellä printillä.

53,00
73,00 €
Säästät 27 %

Outskirt merinohame

Merinovillahame kairaan ja konttoriin.

75,00

Springy Chirpy Merino Hoodie

Pehmeän pirteä merinohuppari sirputtajille

79,00
132,00 €
Säästät 40 %

Merino Sleeves irtohihat

Merinovillaiset irtohihat useassa värissä.

39,00

Leftovers Double Tube merinohuivi

Kaksinkertainen, merinovillainen tuubihuivi. Katso värit!

39,00

Cloudberry Riders korvakorut

Sterling-hopeiset Cloudberry-korvikset

20,00
46,00 €
Säästät 57 %

Lahjakortti

Ukuit-lahjakortti

Arctic Animal melontarukkaset

Melontarukkaset vaihtovuorella

39,00
63,00 €
Säästät 38 %

Headband merinopanta

Headband -merinopanta

24,00

Summer Trails Running Dress

Ohut juoksumekko & irtohihat yhteishintaan!

112,00

Pimp My Heart merinohuppari

Merinohuppari 

75,00
138,00 €
Säästät 46 %

Undercoverine Maximus Merino Dress

Hihaton merinomekko

148,00

Uusi Tea on the Sea Merino Tunic

Ylellinen one size merinovillainen turvatunika

159,00